به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از فارس، تولید گوشت و فرآورده های دامی داخل دنیایی که هر روز رو به آلوده خیس و کوچک پر حرارت شدن می جوی چیزی جز دردسر و بیماری بوسیله همراه ندارد. بیماری های قلبی و عروقی، ضیق خون، دیابت و کبد چرب انگیزه شده تا کارشناسان و پزشکان درصدد جایگزین کردن پروتئین و گوشت گیاهی به جای پروتئین های دامی باشند، این تغییر می تواند آینده تبار بشر را وجهه کند.
میلاد حیاتی اهل شهرستان قوجان در استان خراسان رضوی، عزب جوان ایرانی است که موفق به تولید گوشت گیاهی شده است. او داخل این باره گفت: تولید گوشت گیاهی بوسیله اصطلاح کارشناسان صنایع تغذیه، گوشت آنالوگ عزب درون چند کشور پیشرفته از جمله انگلستان انجام شده و در ایران فقط به رخ آزمایشگاهی چند نمونه ناموفق بوده که به مولود نرسیده است. با تلاشی که از سال ۹۴ تا ۹۸ ایفا شد فیروز به ساخت گوشت «آنالوگ» از دانه های گیاهی شدم و تو تواید این دشت از شوک خُلَّر سَنـگِـنَک سرده ای از گیاهان گلدار استفاده کردم.